Sooz : Heaven and Hell

Foto: Sooz

De Sooz (4 DJ’s) gaat er weer een swingende avond van maken in “Over de Tong” met muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 met als thema : Heaven en Hell!

Het kan deze avond duidelijk twee verschillende kanten op : “Angel”, “Angeleyes” en “It feels like Heaven” of “The Devil made me do it”, “Sympathy fort he Devil” en “The Highway to Hell”. De eeuwige strijd tussen het goed en het kwaad in de muziek. De grens tussen geluk en ongeluk is soms flinterdun. Op deze avond zullen de DJ’s van de Sooz : Mart Musters, George Fassaert, Eric van Deelen en Peter van de Broek (Ome CO) je op hun manier laten genieten van hun muziekkeuze. Voor een lekkere ongecompliceerde avond met goede, oude muziek van toen bent u van harte welkom op zaterdag 18 november 2017 vanaf 21.15 uur in “Over de Tong” (naast Schouwburg De Kring) aan het Tongerloplein in Roosendaal.

De entree voor deze nostalgische muziekavond is nog altijd gratis en wordt je op de ouderwetse manier afgestempeld (zoals het in het buurthuis vroeger ook al ging). See you in Heaven…or Hell.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen