Verbindingsbijeenkomst Cultuurnetwerk Roosendaal

Foto: Peter Griffin

Cultuurnetwerk Roosendaal nodigt iedere kunstbeoefenaar en -liefhebber uit voor de eerste verbindingsbijeenkomst in het Da Vinci College

Een jaar nadat Cultuurnetwerk Roosendaal wethouder Hans Verbraak de nieuwe cultuurnota overhandigde, is het tijd het netwerk een formele plaats te geven binnen de gemeente. Cultuurnetwerk Roosendaal wordt een stichting met een onafhankelijke en neutrale rol, bedoeld voor iedereen die participeert in het culturele leven in de stad en dorpen en voor liefhebbers van kunst en cultuur. Cultuurnetwerk Roosendaal staat open voor kunst-consumenten, onderwijs en bedrijfsleven en voor alle kunstbeoefenaars. Denk aan kleine en grote verenigingen, culturele organisaties, culturele vernieuwers en hoeders van ons erfgoed, kunstenaars enzovoort.

Joseph Dekkers, door de gemeente gevraagd Cultuurnetwerk Roosendaal naar de volgende fase te begeleiden, licht de doelstelling en werkwijze van Stichting Cultuurnetwerk Roosendaal toe en introduceert het bestuur.

Tijdens de verbindingsbijeenkomst op woensdag 20 december van 19.30 tot 21.30 uur, kunnen belangstellenden zich voor het eerst officieel inschrijven als deelnemer van Cultuurnetwerk Roosendaal. Daaraan zijn geen voorwaarden of kosten verbonden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen