Genieten van de Blommenblues

Zaterdagavond 21 april 2018 werd het bluesprogramma (opgezet door de Stichting Blues Promotions Roosendaal) een feit. Het programma zou om 20:00 uur van start gaan, maar wie daar klaar voor stond kwam bedrogen uit.

Een puntje van kritiek aan de stichting om de touwtjes toch wat strakker aan te trekken. Om ± 22:30 klonken de eerste voorzichtige tonen van live muziek. Inmiddels was de oude markt vol met zwoele avond aanbidders en terrasjes kijkers die zich een glaasje gerstrijk vocht goed deed smaken. In Chagall ging een rockband van start een goede band met goeie muziek en spelers maar geen blues, jammer waarschijnlijk later op de avond
wel. Maar het werd beter, een paar cafés verder klonken dan toch eindelijk mijn geliefde blues noten en konden we volop genieten. Het wapen van Roosendaal was inmiddels ook warm gelopen en ook daar was het mee deinen op mijn geliefde ritme. De deelnemende cafés dit jaar waren Het wapen van Roosendaal, Ergens Anders, Sjoes, Time Out, Bruin Café JaxX, Grand Café Chagall en Burgers and Beers Cafe.

De bands die dit jaar waren uitgenodigd, waren Uncle Jimmy, Peter Maunder Trio, 5- ò-Matics, Farstreet, Lapa Loa, Hendrik A live Project, Sweet Bourbon en Bourbonnegttes.  Met de gezelligheid in de cafés en buiten op het terras werd het een prima zaterdagavond.

Tekst en beeld door Ad Verbiest | Meer foto’s in de Fotoserie

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen