Start ticketverkoop nieuwe theaterseizoen

Foto: De Kring

Vrijdagochtend 18 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Zorg dat je op tijd bent met de aanschaf van je tickets om erbij te kunnen zijn!

Als je de geheel vernieuwde brochure van De Kring doorbladert valt het je meteen op: ons nieuwe theaterseizoen is grootser en spectaculairder dan ooit. Niet alleen omdat we heel veel grote namen naar ons theater halen maar ook omdat ons aanbod écht voor iedereen iets te bieden heeft.”

Aan het woord is directeur Jan-Hein Sloesen. “Het seizoen opent met Guus Meeuwis die in Roosendaal aan zijn nieuwe theatertour Geluk begint. Daarna is het één grote aaneenschakeling van dans, zang, muziek, toneel, cabaret, musical en bijzondere specials.” Simone Kort, programmeur, vult aan “Arjen Lubach is terug in het theater en komt naar Roosendaal. Ook Arie en Silvester zijn terug van weggeweest. Aanraders voor toneelliefhebbers zijn onder andere Kom hier dat ik u kus naar het boek van Griet op de Beeck en de theaterthriller Judas, het fascinerende relaas van Astrid Holleeder die uiteindelijk haar angst trotseert en haar broer Willem, de gevaarlijkste crimineel van ons land, verraadt”.

Voorafgaand aan vrijwel elke voorstelling kun je heerlijk eten in Over de Tong. Je kunt er het lievelingsgerecht bestellen van de artiest die diezelfde dag op het podium van De Kring staat of iets anders lekkers van de kaart kiezen. Uitzondering vormt de voorstelling van Robèrt van Beckhoven. In het theater voegt hij een extra dimensie aan zijn optreden toe: die van smaak en geur. Om deze complete foodexperience goed tot zijn recht te laten komen vraagt Robèrt zijn publiek om tevoren geen stevige maaltijd te nuttigen.

Muziekliefhebbers komen aan hun trekken met het eerbetoon aan Herman Brood van de nog levende bandleden van The Wild Romance. De Engelse Michael Jackson Ben Bowman haalt de King of Pop naar Roosendaal. Meer muziek is er van Miss Montreal, Racoon, Raymond van het Groenewoud en de Edwin Evers Band. Er staat opera op het programma, die je kunt combineren met een heuse operacursus en Willeke Alberti treedt dit seizoen slechts in één theater op en dat doet ze in maart in De Kring.

Conny Janssen Danst, Introdans en het Charkov Staats Ballet Theater (Zwanenemeer!) staan ook in het nieuwe seizoen garant voor mooie dansvoorstellingen. Voor de kleintjes is er Bumba, Dikkie Dik en Peppa Pig en de wat oudere jeugd mag Pip Pellens en Kruistocht in Spijkerbroek
niet missen.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over Brigitte Kaandorp, Rundfunk, Isa Hoes, Hans Klok, Bert Visscher, Evita, mr. Gerard Spong, Lisa Lois en al die andere juweeltjes van voorstellingen die je dit seizoen in De Kring kunt bekijken.

Reacties

article
54885
Vrijdagochtend 18 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Zorg dat je op tijd
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/54885/start-ticketverkoop-nieuwe-theaterseizoen/
2018-05-16T10:00:43+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/05/16095544/deKring-cover_horizontaal_verkleind.jpg
cultuur