Vliegende start kaartverkoop bij De Kring

Foto: De Kring

Sinds de start van de kaartverkoop zijn er al meer dan 25.000 kaartjes verkocht voor het theaterseizoen 2018|2019. Een vliegende start voor een seizoen dat gevuld is met juweeltjes van artiesten en voorstellingen.

Onder de hardlopers komen vele verschillende genres voorbij. Van nieuwkomer Peter Pannekoek tot illusionist Hans Klok en van Brigitte Kaandorp tot de Andrew Lloyd Webber musical Evita. Ook de toneelvoorstelling met Huub Stapel, De Waarheid, is populair. Nog zo’n favoriet van het Roosendaalse publiek is Nipkowschijf en Televizierring winnaar Arjen Lubach. Ook voor de Pop programmering zijn al veel kaarten verkocht. Danny Vera, Edwin Evers (2 dagen), Racoon en Miss Montreal kunnen nu al rekenen op een groot publiek. Naast de vele (inter)nationale artiesten opent De Kring in het nieuwe seizoen ook weer de deuren voor de Kringproef. Inmiddels is de KringProef niet meer weg te denken aan de start van het nieuwe theaterseizoen in De Kring. Je geniet er van previews van voorstellingen en laat je verrassen. Tot de avond zelf blijft de invulling geheim, al zoemen er voor dit jaar al mooie namen rond. Dit jaar worden er 5 euro reserveringskosten gevraagd om te voorkomen dat mensen gratis kaarten reserveren en toch niet komen. Directeur Sloesen: ’Op deze manier voorkomen we veel teleurstellingen. Afgelopen jaar waren we uitverkocht en moesten we veel mensen teleurstellen. Op de avond zelf hadden we wel 100 lege plaatsen, dat willen we nu voorkomen door 5 euro reserveringskosten te vragen. Maar die krijg je op de avond gewoon terug door een feestelijk welkomstdrankje met lekkere hapjes erbij.’

In het huidige theaterseizoen is De Kring gestart met verschillende nieuwe ‘cross-overs’ zoals de Erfgoed lezingen. Ook deze succesreeks wordt komend seizoen voortgezet. Naast de zondagochtend klassieke concerten waarbij De Kring samenwerkt met Fontys Impresariaat voor de Kunsten start in het komende seizoen een heus operacollege. Drie avonden waarin de operageschiedenis centraal staat, je alles hoort over de klassiek geschoolde zanger en zijn of haar stem, welke stemsoorten bestaan en hoe een opera tot stand komt.

Kortom een vliegende start voor de Kring met stuk voor stuk voorstellingen die een goede start hebben gemaakt tijdens de start kaartverkoop. De Kring heeft meer dan 200 voorstellingen geprogrammeerd voor het komende seizoen en boekt gedurende het seizoen weer volop nieuwe artiesten en concerten bij. Het theater staat dus niet stil na deze vliegende start.

Reacties

article
55199
Sinds de start van de kaartverkoop zijn er al meer dan 25.000 kaartjes verkocht voor het
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/55199/vliegende-start-kaartverkoop-kring/
2018-06-07T14:00:49+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/05/16095544/deKring-cover_horizontaal_verkleind.jpg
cultuur