Tentoonstelling Reis door Roosendaal in 750 dingen

Foto: 750 jaar Roosendaal

Speciaal voor het Roosendaalse jubileumjaar is vanaf 1 juli in het Tongerlohuys de tentoonstelling Reis door Roosendaal in 750 dingen te zien. 

U kunt nostalgisch op schoolreis, terug in de tijd met de zorgreis of stijlvol op zakenreis. In totaal zijn er zes verschillende reizen waarin u aan de hand van een informatieve reisgids langs objecten en voorwerpen wordt geleid die 750 jaar Roosendaal zo goed mogelijk samenvatten. Eén van de reizen is speciaal geschikt voor onze jongste bezoekertjes.

Met gepaste trots nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de officiële opening van deze feestelijke expositie. De opening wordt op zaterdag 30 juni a.s. om 15.30 uur verricht (inloop vanaf 15.00 uur) door de wethouder van cultuur van de gemeente Roosendaal: de heer Toine Theunis. 

De heer Cor Verbogt, voorzitter van de stichting 750 jaar Roosendaal zorgt die middag voor een mooie verrassing met de onthulling van een heel bijzonder kunstwerk. Het feest is compleet met de start van de buitenexpositie SchoolSchatjesPlatvormR en het Tongerlohuys presenteren samen de derde Schatjes-editie. Wilt u meedoen, neem dan een schoolfoto mee. 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden