BORIS geeft geweldige Palm Parkies show

Boris en Bo Saris een gouden combinatie. Boris is Back een fantastich come back van Boris met een heerlijke funky sound. Dit was te merken aan de heupwiegende dames dat dus voor de heren een heerlijk schouwspel was.

Week drie van deze lange hete zomer. Een warme zwoele avond waarbij het gerstenat van onze zuiderburen weer heerlijk vloeide. De sfeer was goed er werd ook gezorgd voor een hartige hap voor bij het bier kortom op Palmparkies kwam men niets te kort. Het gebruik van de Palmpas werd flink gestimuleerd, immers zonder Palmpas geen Palmbier. Mocht je onverhoopt moeite hebben met het opnieuw laden van je pas, waren er aardige jongens en meisjes om je namens de organisatie te assisteren.

Deze derde week van deze zomer bracht op 25 juli ook Boris (artiestennaam Bo Saris ) soul en songwriter naar Roosendaal. De lijfspreuk van af het begin bij Idols was “Keep the Soul alive” en dat is nog steeds het geval. Met gevoel, het zich in leven in zijn muziek, zich over geven aan het ritme maakte hij op deze woensdag een geweldige show waar ieder op gewacht had. Zijn nieuwe album “NEON” met de gelijknamige track is uit. Met Boris en zijn band mogen wij wel zeggen dat we er een goede Soulzanger bij hebben wellicht een van de beste. Een goede keuze van Palmparkies en dat er nog maar veel mogen komen (van zulke avonden dan).

Volgende week is het aan Goodluck featuring DJ Boris Smith in het Vrouwenhofpark in Roosendaal.

Tekst en beeld door Ad Verbiest

Cookieinstellingen