Heerlijke opzwepende ritmes tijdens Palm Parkies

Waren ze dinsdag nog in Breda te zien en te bewonderen waar Boris Smit(h) vandaan komt  en woensdag 1 augustus 2018 in Roosendaal en donderdag in Bergen op Zoom.

Goodluck feat Boris is een elektronische muziekgroep uit Zuid-Afrika. Heerlijke opzwepende ritmes afgewisseld met zachte ballades. Het bekende “Yourself” is een single van de band GoodLuck, hij staat op het album The Nature Within (2016). Het is een vrolijk en dansbaar nummer. Volgens leadzangeres Juliet Harding is de track een eerlijke kijk op zelfwaardering en moet het mensen aansporen om hun eigen weg te gaan. Op Facebook zegt de band dat de feedback die ze krijgen van de track Be yourself bestaat uit mooie woorden zoals het geholpen zijn door moeilijke tijden door deze muziek. De band voelt zich connected met haar publiek aldus de vrolijke maar toch bezielende Juliet Harding. De track is uitgebracht door het label Get Lucky records.

De sfeer zat er goed in en inderdaad het publiek voelde zich verbonden met deze enthousiaste zangeres. Velen konden niet stil blijven staan en danste mee op het ritme. Het bier vloeide ook voorspoedig en de hamburgertent deed ook weer goede zaken. Wel was het park iets ingekort maar dat maakte het er niet minder gezellig om. Iedereen zag weer iedereen en het was weer reuze gezellig mede geholpen door het aanhoudend goede weer.

Volgende week woensdag treden de Handsome Poets op!

Tekst en beeld door Ad Verbiest

 

 

Reacties

gallery
56378
Waren ze dinsdag nog in Breda te zien en te bewonderen waar Boris Smit(h) vandaan komt 
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/56378/heerlijke-opzwepende-ritmes-tijdens-palm-parkies/
2018-08-02T09:55:56+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/08/02095010/DSC_0039.jpg
cultuur