Feestelijke opening Eye-Candy 20

Foto: Peter van Ineveld

Op zondag 26 augustus van 13:30 tot 17:00 vindt de opening van Eye-Candy 20 plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met heerlijke live muziek door saxofonist Peter van Ineveld. Tijdens deze expositie is het werk van 11 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie.

Kunstwerken van de volgende 11 kunstenaars zijn tot en met 25 november te bewonderen: Edith Madou(keramiek), John Penning(mixed media sculpturen), Gerrit Peele(stenen sculpturen), Ellen Geerts(schilderijen), Ad Noorlander(schilderijen), Minke Buikema (schilderijen), Renate van Dongen(aquarellen), Peter Leuhof(schilderijen en ruimtelijk werk), Philip de Rooij(schilderijen), Carmen Milhous(schilderijen) en Anita Ammerlaan (schilderijen). De expositie biedt weer een mooie diversiteit met stenen sculpturen, keramiek, mixed media sculpturen en wandobjecten van verschillende materialen en in verschillende stijlen. De expositie is te bezoeken t/m 25 november, de galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

Patrick Roelofs (de organisator van de exposities bij Galerie Anita Ammerlaan en de man van kunstenaar Anita Ammerlaan): ”Met het werk van deze geweldige groep van 11 professionele kunstenaars zijn wij er van overtuigd dat Eye-Candy 20 weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers. Tijdens deze expositie zullen wij weer een mooie diversiteit aan kunst van professioneel niveau presenteren in onze 1150m2 grote galerie. Saxofonist Peter van Ineveld zal voor heerlijke en sfeerverhogende muziek zorgen tijdens de opening, geweldig dat hij weer bij ons komt spelen. Uiteraard is iedereen van harte welkom om er samen met ons een bijzondere en gezellige zondagmiddag van te maken!”

Locatie: Galerie Anita Ammerlaan (Markt 39, Roosendaal)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen