Genieten met een biertje en de Handsome Poets

De Handsome Poets komen op Palm Parkies om een vette show neer te zetten. Deze getemperde zomeravond is klaar voor hun nieuwe single ‘Make It Better’ (die werkelijk overal te horen is) kunnen de  mannen van de Handsome Poets niet wachten het podium op te springen en er samen met het publiek een feest van te maken!

De uit Gouda komende groep, ontstaan in 2009 sprong deze Palm Parkies op de bühne voor een geweldige show. Al eerder hadden ze succes zo is er een track opgenomen genaamd Blindend voor de film Chance in 2010. Deze eindigde op de 32 plaats van de megatop 50. Ook werden ze uitgenodigd bij De Wereld Draait door en speelde ze in 2011 in meer dan 60 verschillende festivals waaronder Appelpop, Pinkpop en Lowlands. Ook de meeste radio Djés hadden een gevoelig oor voor hun muziek, waarschijnlijk de reden dat ze niet onopgemerkt bleven. Dit jaar in maart waren ze te gast bij een van de laatste shows van RTL Late Night.

Deze avond dus in Roosendaal bij Palm Parkies en genieten dat was het. Na het gebruikmakend van het Roosendaals kwartierke barste het tumult los. Make It Better en Sky on Fire zorgde er voor dat de voorste gelederen van de bezoekers van Palm Parkies uit hun dak gingen. De band speelde vol overtuiging en bezieling. Tim van Esch de leadzanger had waarschijnlijk les gehad van Mick Jagger (the Rolling Stones) want hij stond niet stil op het podium maar gaf een goede show weer.

Mede gelet op het fantastisch weer met een heerlijke frisse windje en een mild zonnetje was het weer een geslaagde Palm Parkies en met vooral een Palmke in de hand kon de avond niet meer stuk.

Bandverdeling:

Zanger: Tim van Esch
Drummer: Daniël Smit
Gitaris: Erik Bruil
Toetsen/Keyboard: Nils Davidse
Basist: Ricardo Szabo

 

Tekst en beeld door Ad Verbiest

 

 

'

Reacties

gallery
56469
De Handsome Poets komen op Palm Parkies om een vette show neer te zetten. Deze
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/56469/genieten-met-een-biertje-en-de-handsome-poets/
2018-08-08T23:58:12+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/08/08235359/IMG_1439.jpg
cultuur