Hilariteit in het Openlucht Theater Nispen

Zaterdag 11 augustus speelde in het Openlucht Theater te Nispen een prachtige mix van muziek en onbesuisde sketches van drie oost-Brabanders “De mannen van achterom II”. Cabaret en kleinkunst over het alledaagse leven. De avond werd ingeleid door Mariska Wagemakers, een van de organisatoren van het Openlucht Theater Nispen.

Om stipt 20:30 uur nam de voorstelling aanvang. De spelers John, Luc en Maarten speelde dan weer schoolvrienden die elkaar na lange tijd tegen kwamen dan weer vrouwen die op de markt elkaar weer zagen met alle gein van dien. Ze speelden dat de ene een tatoeage ging zetten waarbij nummer twee ook een tatoeage wilde hebben maar het afkeek. Nummer twee vond een bepaald plekje mooi getatoeëerd en prees de tatoeëerder, wat een moedervlek bleek te zijn. Een ander aangewezen plekje geprezen door nummer twee bleek een abces te zijn waarbij de tatoeëerder een flinke hoeveelheid nat over het publiek heen spoot. Ook speelde ze samen in een voetbalteam waarbij de vrienden zich stoorde aan de nog al onfris ruikende kalknagels van John. Die dan ook het advies kreeg om te gaan zwemmen. En dan liefst achter de rotorbladen van een rijnaak met de tenen vooruit. Heerlijk voer voor de visjes en John was gelijk van zijn kalknagels af. De heren maakten van hun optreden een interactieve voorstelling waarbij ze het publiek betrokken bij hun spel. Het was een hele avond lachen tot de tranen over de wangen liepen. Het waren echt een stelletje zotte Brabanders.

Om ongeveer 21:30 was er even een pauze waarbij iedereen de nodige noodstops kon maken en zich kon voorzien van een drankje of bakje koffie. Kortom een gemoedelijk zeer vrolijke avondje voor en met Brabanders. En dan kunde zegge we verstaon mekander goe eej jonge. Het Openluchttheater had ook nog gezorgd voor een gezellig vuurtje om de omschakeling van de hete avonden wat soepeler te maken. De opkomst was zeer goed de sfeer gezellig dus weer een geslaagde voorstelling voor Openluchttheater Nispen.

Tekst en beeld door Ad Verbiest

'

Reacties

gallery
56514
Hilariteit in het Openlucht Theater Nispen [Fotoverslag]
Zaterdag 11 augustus speelde in het Openlucht Theater te Nispen een prachtige mix van muziek
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/56514/hilariteit-openlucht-theater-nispen/
2018-08-12T11:31:55+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/08/12112819/DSC_0006-4.jpg
cultuur