Muzikale afsluiting van de zomervakantie

Foto: Meziekmeneer Ronald

Kom de vakantie gezellig afsluiten met “Toeters en Bellen” een muzikale interactieve Kindervoorstelling in het Openluchttheater Nispen met aansluitend een instrumentenworkshop voor de kinderen door Harmonie St. Caecilia.

Ronald van Meer (Meziekmeneer Ronald) is vakleerkracht muziek en staat al bijna 20 jaar voor de klas. Hierbij gebruikt hij al zijn verschillende instrumenten in zéér uiteenlopende muzieklessen. Daarnaast treedt hij regelmatig op met verschillende bandjes.

Vijf jaar geleden stond hij voor het eerst op het podium in de kleine zaal van De Kring en sindsdien speelt hij hier ieder jaar een nieuwe muzikale kindervoorstelling. Ook in het Openluchttheater Vrouwenhof staat hij sinds drie jaar met een muzikale vakantie-voorstelling. De voorstellingen van Meziekmeneer Ronald zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook jongere dames en heren kunnen altijd meedoen.
Voorstellingen met liedjes die je in één keer kunt meezingen en meespelen! Handjes uit de mouwen, gas erop en iedereen doet mee!

  • Kassa open 14 uur, Aanvang 14.30 uur Entree: € 3,50
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen