De negenmans formatie HIP op Palm Parkies

De negenmans formatie HIP waaronder een zangeres opende woensdagavond de een na laatste Palm Parkies. Een fanatieke groep die de boel aardig op zijn kop deed zetten. Stipt om kwart over 8 s’avonds deden ze de aftrap en speelde muziek van onder andere Stevie Wonder, Tyfoon en de New Cool Collective.

De zangeres bleek een goud keeltje te hebben. Het koper gedeelte van de band speelde voluit en liet een goed staaltje blaaswerk horen. Kortom weer hartstikke gezellig. De opkomst deze avond was wat minder, maar dat mocht de gezelligheid niet drukken. Een echtpaar deed zich tegoed aan een frikandelletje speciaal, de ander ging om een smoothie of een bakje koffie en bier was er natuurlijk volop. De kinderen werden door de ouders bewust gemaakt van het rond dwalend plastic en ruimde de boel netjes op. Zo hoort het ook. Rond half tien maakte HIP plaats voor Suander Squad. Een band die voornamelijk gemoedelijke Ierse klanken deed horen waar door de gezelligheid nog een beetje werd opgeschroefd. Ook in deze band was er toch nog een dame bij en niet onverdienstelijk, Berdien Steijnberg had haar wel een compliment gegeven voor de vlugge vingertjes op die dwarsfluit.

Het weer zat ook mee geen regendruppels wel een koel briesje en dat maakte de avond weer af. Met nog een Palm Parkies met De Bijtels te gaan was deze woensdagavond weer een geslaagde avond.

Tekst en beeld door Ad Verbiest

 

'

Reacties

gallery
56554
De negenmans formatie HIP waaronder een zangeres opende woensdagavond de een na laatste Palm Parkies.
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/56554/negenmans-formatie-hip-op-palm-parkies/
2018-08-16T09:29:09+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/08/16092602/DSC_0006-5.jpg
cultuur