Voor de 3e keer Plein 7 Recover

Foto: Plein 7 Recover

Op zondag 26 augustus 2018 staat het Tongerloplein in Roosendaal voor de derde keer op rij in het teken van ‘Plein 7 Recover’. Het jaarlijkse muziekfestijn wordt georganiseerd door de Stichting Festival Plein 7 en staat ook dit keer in het teken van covermuziek.

Hiermee continueren de organisatoren de drie jaar geleden ingeslagen weg: muziek herontdekken. De bands die optreden, zijn HIP, de Gonzo’s en 30-Years-a-Go-Go.

Roosendaals talent

Met HIP en 30-Years-a-Go-Go kan het publiek twee veelbelovende Roosendaalse formaties tegemoet zien. Laatstgenoemde band is een project gestart onder deze naam. Om er verzekerd van te zijn in de loop van de komende jaren steeds een andere playlist ten gehore te kunnen brengen, gaat de groep elk jaar 30 jaar terug in de tijd. Dus dit jaar staan heel veel hits uit 1988 op hun lijst. De geroutineerde Gonzo’s komen uit Zeeland. Tussen de optredens van de live-bands blijft het publiek niet van muziek verstoken. Daarvoor tekent DJ Timm. Vanaf ca. 21.30 uur verzorgt hij ook de after party. Hierbij krijgt hij gezelschap van de Roosendaalse zangeres Sophie Mol. Voor de jeugd is er een  springkussen en een schminker.

Programma overzicht

15.00 uur : DJ Timm
16.00 uur : HIP
17.30 uur : DJ Timm
18.00 uur : de Gonzo’s
19.30 uur : DJ Timm
20.00 uur : 30-Years-a-Go-Go
21.30 uur : afterparty met DJ Timm en Sophie Mol

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen