De Bijtels sluiten piekfijn Palm Parkies seizoen af

Het dak gaat er af deze laatste Palm Parkies. Dat was de inzet van de Bijtels die weer eens onversaagd een stukje vakwerk lieten zien. Vrolijk springend op het podium
stuurden ze hun klanken mee op de wind zodat die aan de zuidkant van Roosendaal nog te horen was.

Om 20:30 uur klonk het startsein en iedereen was er klaar voor. Het pilske ooo sorry Palmke in de hand vrolijk mee deinend op muziek van de Bijtels kon de laatste avond van Palm Parkies niet meer stuk. De sfeer zat er van begin aan al goed in. De Bijtels coveren muziek van Rage against the Machine, Guus Meeuwis en ook veel andere Nederlandstalig muziek. Daarnaast nog wat Engelstalig en je hebt een complete feestband.

De dames van de eerste hulp zaten te genieten in een speciaal voor hen opgezet tentje van de uitspattingen van de Bijtels. Even verderop vroegen twee meiskes om zich samen te verenigen op de foto en of het in de krant kwam. Een paar stappen verder stond er een rij dorstige Palmliefhebbers te wachten tot ze aan de beurt waren voor hun bestelling. Want van meezingen krijg je dorst. En intussen stond de menigte (die dit keer ruim van opkomst was) mee te deinen op de opzwepende muziek wat van de bühne afstroomde. Het was een geslaagde laatste avond en we mogen terug kijken naar een piekfijn seizoen van geslaagde Palmparkies met fantastisch weer.

Tekst en beeld door Ad Verbiest

 

'

Reacties

gallery
56679
Het dak gaat er af deze laatste Palm Parkies. Dat was de inzet van de
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/56679/de-bijtels-sluiten-piekfijn-palm-parkies-seizoen-af/
2018-08-23T09:53:37+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/08/23094833/IMG_0269.jpg
cultuur