Vijfde Bevrijdingsconcert in schouwburg De Kring

Foto: Pexels (CC0-Public Domain)

De vijfde editie van het Bevrijdingsconcert wordt dit jaar georganiseerd in de grote zaal van schouwburg De Kring. Op 25 oktober staat het gemeentebestuur samen met Roosendalers stil bij de bevrijding van de stad en de dorpen van de gemeente in 1944. Het concert wordt dit jaar verzorgd door harmonieorkest ‘Oranje’ uit Wouw.

Het concert heeft dit jaar volgens de gemeente een ‘passend en gevarieerd’ programma met een ‘mooie balans tussen herdenken en vieren’. Harmonieorkest ‘Oranje’ heeft voor deze editie drie gasten uitgenodigd: zandkunstenares Colette Dedyn, sopraan Hanne Roos en xylofonist Ward de Ketelaere.

Met het concert wordt daarnaast lokaal invulling gegeven aan de Veteranendag. Alle veteranen in de gemeente Roosendaal zijn uitnodiging om het concert bij te wonen.

Naast veteranen, zijn ook de andere inwoners van de gemeente Roosendaal welkom. Kaartjes voor het concert kosten 3,75 euro, inclusief consumptie, en kunnen worden besteld via de website van schouwburg De Kring. Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Na afloop is er nog tijd om na te praten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen