Feestelijke theatervoorstelling voor de Roosendaalse ouderen

Foto: IQ Aarmoeinieke

Maandag 5 november is Roosendaal écht jarig: 750 jaar! Om dit te vieren organiseren Groenhuysen en Stichting Roosendaal 750 jaar in samenwerking met schouwburg De Kring speciaal voor de Roosendaalse ouderen een gezellige middag vol muziek en nostalgie in Theater De Kring.

Zowel gemeente Roosendaal als ouderenzorg-organisatie Groenhuysen hebben dit jaar reden tot feest! Ze bestaan respectievelijk 750 jaar en 25 jaar in 2018. Een mooie gelegenheid om de handen ineen te slaan en iets speciaals te organiseren voor een voor beiden belangrijke doelgroep: de ouderen uit de regio.

Onderonsje voor Roosendaals senioren

Op de verjaardag van de stad Roosendaal – maandag 5 november – organiseren ze daarom een Roosendaals onderonsje speciaal voor senioren: ’t Roosendaals Uurke in Theater de Kring. Het programma van de voorstelling staat garant voor een gezellige middag uit vol nostalgische momenten. Geniet van een vogelvlucht langs de Roosendaalse geschiedenis, grappige sketches en een muzikale reis langs de liedjes van vroeger. De optredens worden verzorgd door de leden van de Groenhuysen Revue en de heren van IQ Aarmoei-nieke. Meezingen mag!

Kaartverkoop

Een kaartje kost slechts € 6,25 en is inclusief twee consumpties. Koop uw kaartjes via www.dekringroosendaal.nl en zorg dat u deze gezellige middag niet mist!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden