Op naar de Kaai met ’t IQ Aarmoei-nieke

Foto: Archief IQ Aarmoei-nieke'

Ook dit jaar steekt het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol zijn nek weer uit om ook de avond van de carnavalssluiting tot een gezellige avond te maken in Café de Veestallen.

Niet op uw horloge blijven kijken tot het middernacht is, maar ‘op naar de Kaai’ op dinsdagavond 5 maart vanaf 20.00 uur. Om aldaar te genieten in de gezellige bruine kroeg van Jef & Lena van meezingers. Maar ook de overdracht van het Ei van Toon welke dit jaar doorgegeven zal worden door Jean de Tullepetaon aan …….. ? En er zal ook weer een een nieuwe penning worden toegevoegd aan het zo belangrijke Vaandel van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol.

Deze avond welke het IQ Aarmoei-nieke nu enige jaren onder de titel “de IQ Dinsdagavond Carrousel” voor zijn vrienden en alle overige tullepetaone organiseert trekt een steeds grotere groep mensen naar de Kaai. Velen weten inmiddels dat je hier nog even kunt genieten van een goed glas bier en de gezelligheid van swingende en zingende meedeiners gebracht door de mannen in het Zwart-Wit voordat het carnavalsdoek valt. Deze keer zullen de leden van het IQ met een knipoog naar hun eigen 2019 thema ‘Stadje mee un eige taol’ ook tal van oude Roosendaolse liedjes voorbij laten komen.

Verder komt er ook nog een ‘mistery guest’ langs deze avond, maar zoals de naam al verklapt blijft dit geheim tot de binnenkomst van deze persoon. Tot slot hoopt het IQ Aarmoei-nieke ook dat de Hoogheid van Tullepetaonestad met zijn gevolg net voor de sluiting ook de Kaai nog even aandoet om dat laatste zetje Tullepetaonse leut te geven. Voel u dus welkom en kom zéker naar de Kaai. Zonder het volledige programma te verklappen belooft het IQ Aarmoei-nieke u dat het de gezelligheid meer dan waard zal zijn. Tot slot kunt u ervan op aan dat we de avond afsluiten op een tijdstip dat u nog mooi ‘op
tijd’ op de Markt kunt zijn voor de sluiting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen