Detonics are ready to rock in Nispen

Foto: Detonics / Nispen Blues

Zodra Detonics speelt ontstaat de sfeer van prostitutie, illegale casino’s, zelf gestookte whisky en Al Capone.

Dat dit bij het grote Bluespubliek aanslaat blijkt wel uit de dampende optredens in internationale gelegenheden en festivals zoals: BB Kings club Memphis (USA), Moulin Blues, Ribs & Blues, Breda Jazz, Culemborg Blues (Nederland), Swing Wespelaar (België), Santa Maria Blues festival (Azoren), Zyfflich Blues (Duitsland), etc.

De hoge kwaliteit en verfrissende performance is ook door internationaal gerenommeerde vakjury’s erkend: Detonics heeft in 2016 de Dutch Blues Challenge gewonnen. Daarbij hebben de vijf heren in 2017 zelfs de halve finale van de International Blues Challenge in Memphis bereikt! Geïnspireerd door de vroege West Coast Blues speelt Detonics vooral Swing en Boogie, maar een uitstapje naar een Rumba of Slow Blues wordt niet geschuwd. Dit natuurlijk zonder te veel op de West Coast sound in te leveren.

“Detonics” are ready to rock!

Line Up:
Kars van Nus: zang en mondharmonica
Jeremy Aussems: gitaar
Raimond de Nijs: piano en hammond
Mathijs Roks: drums
René Leijtens: upright bas and zang

Mojo Hand

Mojo Hand is een viermans Blues formatie met een vracht aan muzikale ervaring. Ze spelen Swing, Funky, Texas en Chicago Blues met passie en plezier. Naast eigen werk, komen ook bewerkte nummers van bekende Blues grootheden aan bod. De combinatie van een scheurend hammond geluid, pakkende gitaar solo’s, een huilende Blues harmonica, een groovy ritme sectie en twee krachtige zangstemmen zijn de basis voor een gevarieerd Blues repertoire en een onvergetelijke ervaring. De sound van Mojo Hand is smaakvol divers en een optreden is nooit saai. Lovende kritieken bevestigen dat!

Line Up:
Frank Reemers: gitaar en zang
Joep de Greef: zang, toetsen en mondharmonica
Joop de Graaf: basgitaar
Ad Rozen: drums

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden