Feestelijke opening Eye-Candy 25 bij Galerie Anita Ammerlaan

Foto: B.B. Wijdieks

Op zondag 19 januari van 13:30 tot 17:00 vindt de opening van Eye-Candy 25 plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met heerlijke live muziek door gitarist Remko Willems. Roosendaalse vinoloog Corné Janssen is aanwezig om wijn te laten proeven en meer informatie te geven over de verschillende wijnen.

Tijdens deze expositie is het werk van 12 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende 12 kunstenaars zijn tot en met 12 april te bewonderen: Bart Ensing(houten objecten), Cindy Kivit(schilderijen), Peggy Bus(glaskunst), Wout Kole(schilderijen en foto’s), Mirjam Hendrikx(3D objecten), Ellen Geerts(schilderijen), Anne Mannaerts(3D objecten), Tom van Dessel(schilderijen), Jean Stuyck(wandobjecten), Marijke Ardon(schilderijen), David Ngai(schilderijen) en Anita Ammerlaan(schilderijen).  De expositie biedt weer een mooie diversiteit met keramiek, foto’s en schilderijen in verschillende stijlen. De galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

Patrick Roelofs(de organisator van de exposities bij Galerie Anita Ammerlaan en de man van kunstenaar Anita Ammerlaan): ”Met het bijzondere werk van de 12 exposanten zijn wij er van overtuigd dat deze expositie weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers. Tijdens deze expositie zullen wij weer een mooie diversiteit aan kunst van professioneel niveau presenteren in onze 1150m2 grote galerie. Wij zijn erg blij dat gitarist Remko Willems tijdens de opening komt spelen, hij staat op plaats 7 in de Top 10 van Beste Akoestische Gitarist van de Benelux. Deze lijst wordt jaarlijks vastgesteld door vakblad de Gitarist. Het is ook fijn dat Roosendaalse vinoloog Corné Janssen er bij zal zijn, bezoekers kunnen dan wijn proeven en eventueel advies en uitleg krijgen over de verschillende wijnen. Uiteraard is iedereen van harte welkom om er samen met ons een bijzondere en gezellige zondagmiddag van te maken in onze galerie!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden