Vlaggenactie “Hart van de Kaai” na afgelasting evenementen

Foto: Gijs de Bot

Onlangs is bekend geworden dat alle evenementen zijn afgelast, zo ook de Koningsdag Kinder Vrijmarkt op de Kade. Toch willen de ondernemers op de Kade zich laten zien in deze barre tijden.

Het zijn roerige tijden voor iedereen. Voor zorgmedewerkers, ondernemers, eigenlijk voor alle Nederlanders. “Terwijl alle mensen die werkzaam zijn in de vitale beroepen hun stinkende best doen voor ons krijgen de ondernemers harde klappen. De vraag is of deze klappen voor sommige ondernemers zullen resulteren in een “knockout”. Al deze mensen willen wij een hart onder de riem steken!”, aldus de organisatie.

De vlaggen hebben het thema: “Bedankt voor jullie goede Zorg!” Hiermee bedanken we alle mensen die voor ons allemaal zorgen; zonder hiermee iemand te vergeten! Onze zorgmedewerkers, schoonmakers, chauffeurs, alle mensen met een vitaal beroep maar ook onze ondernemers. Ondernemers die noodgedwongen moesten sluiten, maar zeker ook die ondernemers die ondanks alles nog steeds gewoon open zijn.

Dus als u  over de Kade rijd, fietst of wandelt, denk dan nog eens aan al deze mensen. De vlaggenactie wordt mede ondersteund door Collectief Roosendaal. Tevens ondersteunen ze hiermee het Rode kruis en de actie You will never walk Alone #YNWA van de gezamenlijke radiozenders.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden