Nieuwe expositie bij Galerie Anita Ammerlaan

Foto: Patrick Roelofs

Vanaf zaterdag 13 juni is Eye-Candy 26 te bezoeken bij Galerie Anita Ammerlaan. Tijdens deze expositie is het werk van 10 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende kunstenaars zijn tot en met 13 september te bewonderen: Arie Onnink(schilderijen), Annemarieke Koremans(foto’s), Sarike Gaillard(schilderijen), Carmen Milhous(schilderijen), Janneke Rottier(schilderijen), Els en Tom Bleijenberg(keramiek), de twee Belgische kunstenaars Nancy Luijks en David Kuppens(beide schilderijen) en Anita Ammerlaan(schilderijen).  De expositie biedt weer een mooie diversiteit met schilderijen in verschillende stijlen en keramiek. De galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

Patrick Roelofs(de organisator van deze expositie): ”Met het bijzondere werk van de 9 exposanten zijn wij er van overtuigd dat deze expositie weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers. Tijdens deze expositie presenteren wij een collectie met een mooie diversiteit in onze 1150m2 grote galerie. In verband met de situatie omtrent het Cornavirus organiseren wij geen opening. Uiteraard vinden wij dat erg jammer.”

Galerie Anita Ammerlaan

Markt 39, Roosendaal

www.anitaammerlaan.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen