Easy Listening in Paviljoen Multibeach aan de Vliet

Foto: Sooz Roosendaal

De Sooz is op zoek gegaan naar een coronaproof alternatief waarbij voldaan kan worden aan de geldende coronamaatregelen. En heeft er een gevonden.

Normaal zorgen we voor een nostalgische swingende dansavond met muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80.

Easy listening muziek

Op zondagmiddag 27 september 2020 vanaf 14.30 u. tot 17.30 uur  gaan de 4 DJ’s nostalgische easy listening muziek draaien in paviljoen Multibeach aan de Vliet in Roosendaal. Lekker zitten,wat drinken,wat eten en naar muziek luisteren uit de jaren ’60,‘70’en ’80.

Benieuwd naar de keuzes van de DJ’s Mart, Eric, Peter en George? Reserveer tijdig (uiterlijk 24 september 2020) via de facebookpagina Sooz of per email [email protected] je zitplaatsen aan tafel, want het aantal is beperkt. Je (en je eventuele gezelschap) moet natuurlijk wel vrij van corona zijn.! Vooraf en/of bij binnenkomst zal je gecheckt worden aan de hand van enkele vragen. Vermeld bij reservering dan ook je tel.nr. waarop we je kunnen bereiken (na 27 september wordt je nummer weer verwijderd). En voor de tafelindeling is het belangrijk om te weten of je en je gezelschap een huishouden vormt of dat je partners (“een koppel”) van elkaar bent.

Per persoon zijn de kosten €3,-(inclusief een gratis stempel en een bak ambiance!) Maar je kunt als je dat wilt ook reserveren voor een zitplaats aan tafel inclusief een BBQ fingerfood arrangement (prijs € 20,-). Natuurlijk kun je tijdens de muziekmiddag (of daarna ) indien gewenst ook gewoon iets van de menukaart bestellen. We maken er een unieke muziekmiddag van!

Om dit te voor elkaar te krijgen, moeten de corona-maatregelen door iedereen in acht worden genomen:

  • Blijf zitten aan je tafel (met uitzondering van toilet gebruik)
  • Hou je aan de 1,5 meter afstand
  • Was regelmatig je handen etc…………

Tot zondag 27 september 2020
DJ’s Sooz: Eric, Mart, Peter en George

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen