‘Ik vergeet je niet’ gaat door in 2022

Foto: Cultuur Compaan

Ruim anderhalf jaar geleden ontwikkelde CultuurCompaan in samenwerking met CC-Educatie het creatieve project ‘Ik vergeet je niet’. Inmiddels zijn er meerdere succesvolle edities achter de rug en is er een vaste kern aan enthousiaste deelnemers opgebouwd. CultuurCompaan heeft dan ook aangekondigd in 2022 door te gaan met ‘Ik vergeet je niet’.  Op 21 december aanstaande wordt de najaarseditie afgesloten

De werkwijze van het concept blijft grotendeels hetzelfde, maar zoals altijd blijft het team achter het project op zoek naar nieuwe ideeën, thema’s, disciplines. De huidige deelnemers worden zeker betrokken in dit proces, zodat ook zij kunnen aangeven waar hun behoeften en wensen liggen.

Najaarseditie 2021 bijna klaar

Op dit moment loopt de najaarseditie van 2021 op zijn einde. Kunstenaars Gea Korpel-Beskers, Guusje Beeftink en Iwaz ontwikkelden de afgelopen weken drie creatieve opdrachten waarmee de deelnemers aan de slag zijn gegaan. Uitvalsbasis was dit keer de Moeder Godskerk, die inmiddels is omgetoverd tot een grote expositieruimte.

Afsluiting 21 december 2021

Op dinsdag 21 december vindt de afsluiting plaats van ‘Ik vergeet je niet’ – de najaarseditie. Alle creaties van de deelnemers zijn verwerkt in kunstinstallaties en worden tentoongesteld. Ook de kunstenaars laten wat van hun eigen werk zien. Deelnemers en andere nauw betrokkenen ontvangen een uitnodiging om een kijkje te komen nemen.

Op www.cultuurcompaan.nl/ik-vergeet-je-niet is meer informatie te vinden over het project en alle edities tot nu toe.

Reacties

Cookieinstellingen