Feest op het Urban Sportspark met FLEX Festival

Foto: pixabay

Op zaterdag 14 mei wordt het Urban Sportspark omgetoverd tot FLEX Festival; de officiële opening van het park

FLEX is hét urban culture festival voor jong en oud en iedereen die houdt van sport. Wethouder Toine Theunis hierover: “Stadsoevers zet zich op de kaart met het FLEX Festival en natuurlijk verdient het Urban Sportspark het om officieel geopend te worden. Dit was eerder helaas niet mogelijk vanwege corona. Het is mooi dat tijdens dit feest sport en cultuur samenkomen”.

Sport en cultuur ontmoeten elkaar

Samen met Koen Vaas verzorgt wethouder Toine Theunis om 14.00 uur de opening van het festival. Op het programma staan onder andere skatewedstrijden, rap, graffiti, een dunkcontest, DJ’s, freerun en suppen. De bezoekers hoeven zich niet te vervelen. Naast sport is er ook een FLEX Stage met rappers, een DJ, spoken word, djembé, hiphop dans, een pitch event vanuit Cultuur Verbindt Roosendaal en is er een SHOW OFF Stage, waarin men de experience van Galerie Benjamin Scheltema kan beleven. Het wordt een festival met voor ieder wat wils.

Informatie over FLEX Festival

✓ Zaterdag 14 mei 2022
✓ 14:00 tot 22:00
✓ Locatie: Urban Sports Park in Stadsoevers, Roosendaal
✓ Gratis toegankelijk
✓ Inschrijven voor urban sports via www.flexfestival.nl. Op deze website lees je ook alle andere informatie over het festival terug.

Bent u erbij?

Koen Vaas, eigenaar SPOT, en wethouder van Cultuur Toine Theunis, zullen het Urban Sportspark officieel te openen en tevens de start geven voor het FLEX Festival

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen