Boekpresentatie van “Op Dood Spoor”

Foto: Linda Jansen

Onder veel belangstelling werd zondagmiddag 12 november in het Kadehuis te Roosendaal, het langverwachte derde boek van auteur Ton van Oorschot gepresenteerd.

De thriller die gebaseerd is op grotendeels waargebeurde feiten omtrent het omstreden en prestigieuze HSL-project, zal veel stof doen opwaaien. Zo vertelt Van Oorschot tijdens zijn speech dat de eerste uitgever afhaakte omdat er te hoge advocaatkosten werden verwacht aangezien er in het boek zaken aan het licht komen die voor diverse partijen in Den Haag liever geheim blijven. Van Oorschot haalt daarbij zijn schouders op.

Het is geen geheim meer dat er vele misstanden hebben plaatsgevonden en dat het 11 miljard kostende project om een trein van maar liefst 300 km per uur te laten rijden glansrijk ten onder ging.
Met fictieve thrillerachtige toegevoegde elementen heeft Van Oorschot een prachtig derde boek afgerond met een boodschap.

Na het officiële gebeuren werd er een geproost en speelde de Roosendaalse bluesband Farstreet. Verder vond gelijktijdig de expositie plaats van Kunstikoos. Een mooiere combinatie tussen kunst en
cultuur had er niet kunnen zijn.

Het boek van Ton van Oorschot met de titel: “Op Dood Spoor” is vanaf heden verkrijgbaar voor €19,95 bij o.a. Bol.com en via de website www.tonvanoorschot.nl.

'

Reacties

article
51767
Presentatie 3e boek Van Oorschot “Op Dood Spoor” onder veel belangstelling gepresenteerd
Onder veel belangstelling werd zondagmiddag 12 november in het Kadehuis te Roosendaal, het langverwachte derde boek
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/boeken/51767/derde-boek-ton-oorschot-op-dood-spoor-belangstelling-gepresenteerd/
2017-11-13T12:55:17+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2017/11/13125436/Presentatie-Ton-van-Oorschot.jpg
boeken