Symposium ‘Kanker en Werk’

Foto: Bravis

Op donderdag 8 juni 2017 organiseert Robert Schuurman van het adviesbureau Stonehenge Consultancy in samenwerking met het Oncologie Centrum van het Bravis ziekenhuis het Symposium ‘Kanker en Werk’. Het symposium vindt plaats in de aula van het Bravis ziekenhuis Roosendaal van 13.30 tot 20.00 uur.

Tijdens het symposium wordt de problematiek rondom het thema ‘Kanker en Werk’ vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Kosten voor deelname aan dit symposium bedragen € 150,- per persoon. De opbrengst komt volledig ten goede aan ColSensation 2017*. Alle sprekers verlenen belangeloos hun medewerking.

Voor wie is dit symposium bestemd?
Het symposium is bedoeld voor werkgevers, HR-professionals, arbeidsmarktprofessionals, bedrijfs- en verzekeringsartsen, zorgprofessionals met focus op dit onderwerp, beleidsmakers en andere geïnteresseerden.

Programma

Het programma van deze dag is als volgt:

13.00 uur        Ontvangst
13.30 uur        Opening door initiatiefnemer Robert Schuurman en dagvoorzitter Dimitri Heesbeen
13.45 uur        Mariët Raatgever van het Oncologie Centrum van het Bravis ziekenhuis ‘Kanker raakt niet alleen je lijf maar heel je leven
14.10 uur        Een interview met Celine de Clercq, een ervaringsdeskundige

14.30 uur        Korte pauze

14.45 uur        Dr. Sietske Tamminga, onderzoeker bij het AMC en Ragna van Hummel van Re-Turn ‘Werkkracht bij kanker: laatste stand van zaken van onderzoek en praktijk

16.15 uur        Korte pauze

16.30 uur        Start van 2 workshoprondes van elk 45 minuten

Keuze uit de volgende workshops:

  • Marc van Westerlaak (Aon Hewitt): ‘De mantelzorger in uw organisatie’
  • Willemijn van de Berg (KWF): ‘Kanker op de werkvloer’
  • Kees Westdorp, (FyNeOn):  ‘Oncologie, fysiotherapie en arbeidsintegratie’

18.00 uur        Plenaire afsluiting
18.30 uur        Buffet en rondleiding Oncologie Centrum

Aansluitend een borrel en mogelijkheid tot netwerken

20.00 uur        Einde programma

Wat is Colsensation
ColSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Op 15 september zal Robert Schuurman samen met ongeveer 275 anderen, per fiets de Mont Ventoux bedwingen. Door het organiseren van dit symposium hoopt hij hiervoor extra sponsorgeld te werven.

Op de websites https://colsensation.nl/deelnemers/robertschuurman en http://www.bravisoncologiecentrum.nl kunt u meer informatie vinden over de sprekers en de presentaties en kunt u zich aanmelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen