Open dag van vernieuwd Wiekendael

Wiekendael, onderdeel van Groenhuysen
Wiekendael, onderdeel van Groenhuysen
Foto: redactie

De afgelopen maanden is Regionaal Behandelcentrum Wiekendael grondig verbouwd en vernieuwd. Zo zijn nieuwe afdelingen gerealiseerd en is de kapel gerestyld. Alle algemene ruimtes zijn opnieuw ingericht. We zijn trots op het resultaat, Wiekendael is klaar voor de toekomst!

Regionaal Behandelcentrum Wiekendael is een expertisecentrum met een regionale functie. Zowel klanten die er verblijven, alsook voor mensen die dat niet doen, kunnen er terecht voor zorg of behandeling.

Soorten zorg

Wiekendael biedt geriatrische revalidatiezorg, gerontopsychiatrie, palliatieve zorg en zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson. De woonomgeving is steeds afgestemd op de behoeften van deze specifieke groepen. De gespecialiseerde medewerkers zijn aangesloten bij landelijke netwerken en werken intensief samen met elkaar en met ketenpartners.

Ervaar het zelf

Tijdens de open dag op zaterdag 10 juni aanstaande kunt u tussen 13:00 en 16:00 uur een kijkje nemen in het vernieuwde Wiekendael, meer te weten komen over de verschillende expertises en kunt u zelf ervaren wat de verschillende behandelaren te bieden hebben. Onze kok bereidt bovendien de lekkerste proeverijtjes. Naast allerlei lekkernijen is er een springkussen en een goochelaar voor extra vermaak.

Regionaal Behandelcentrum Wiekendael is gelegen aan de Kalsdonksestraat 89 in Roosendaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen