Heerma State viert drie dagen lang jubileumfeest

Foto: Heerma State

Centrum voor Wonen & Zorg Heerma State opende 12,5 jaar geleden haar deuren voor dementerende ouderen. Naast ouderen vinden nu ook mensen met dementie op jonge leeftijd hier een thuis. Het jubileum wordt uitgebreid gevierd, waarbij de belevings- en beweegtuin een centrale rol inneemt tijdens de festiviteiten. Niemand minder dan oud-atlete Olga Commandeur zal samen met wethouder Van Poppel en Groenhuysen-bestuurder Peter van den Broek op donderdagochtend 15 juni het startsein van het jubileumfeest geven.

Het feest wordt ’s middags voortgezet. Om 14.00 uur wordt, onder toeziend oog van Olga Commandeur en oud-bestuurder Thed van Kempen die aan de wieg van de beweegtuin heeft gestaan, op feestelijke wijze één van de nieuwe beweegtoestellen onthuld. Voor iedereen die wil, is er gelegenheid om aanwezig te zijn en mee te doen!

Zomerfeest
Op vrijdag worden alle bewoners getrakteerd op een high tea. Zaterdagmiddag 17 juni is iedereen van 13.00 tot 16.00 uur welkom op het zomerfeest met thema ‘nostalgie’. Naast een rommel- en zomermarkt zijn er oud-Hollandse spelletjes, oude ambachten, eetkraampjes, live muziek en hoog bezoek van Dorus en de heer en mevrouw De Bok. De nieuwe beweegtoestellen kunnen dan natuurlijk ook volop worden uitgeprobeerd. Het zomerfeest is vrij toegankelijk, u bent van harte welkom aan de Heerma van Vossstraat 59 in Roosendaal!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen