Fotoverslag Wereld Alzheimerdag in De Kring

Voor een geselecteerd gezelschap werd in de kleine zaal van De Kring en in de foyer gehoor gegeven om het aandachtsveld Alzheimer in Roosendaal duidelijker op de kaart te krijgen.

Tijdens de bijeenkomst liet wethouder Corne van Poppel graag weten dat hij zich wilde inzetten om het predicaat Dementie vriendelijke stad te krijgen zoals Steenbergen en Bergen op Zoom dit nu al hebben. De avond werd geleid door Ad Vos voorzitter van de afdeling Alzheimer West Brabant. Directeur Jan-Hein Sloesen van De Kring liet weten De Schouwburg dementievriendelijk te maken en zijn personeel op te leiden om met deze ziekte te leren omgaan.

De avond werd door het thema dans aan de genodigden kenbaar gemaakt wat deze vreselijke ziekte met zich mee kan brengen en wat dans als een invullende rol kan betekenen. Troost bij elkaar zijn en elkaar aanraken weten dat je er nog bent samen met iemand geeft de mens het gevoel er niet alleen voor te staan. Om zoiets te vertolken heeft men de danser Viko-Andy Rindarsyah uitgenodigd en met het thema onvoorwaardelijk van Vuur en Vlam Produkties werd het een avondvullend programma waarbij Dementievriendelijk Roosendaal Centraal stond.

Meer foto’s van Anton Flinkenflogel in de fotoserie bovenaan dit artikel

Tekst Ad Verbiest Fotografie Anton Flinkenflogel

 

Dossier: Fotoalbums
'

Reacties

gallery
51012
Voor een geselecteerd gezelschap werd in de kleine zaal van De Kring en in de foyer
https://roosendaal.nieuws.nl/gezondheid/51012/fotoverslag-wereld-alzheimerdag-kring/
2017-09-20T11:21:09+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2017/09/20111309/9190026.jpg
De Kring, fotoserie
gezondheid