Sportservice Noord-Brabant opent nog meer beweegpunten

Foto: Sportservice Noord-Brabant

Sportservice Noord-Brabant (SSNB) zet zich in voor senioren! Senioren die niet langer stil willen zitten, krijgen nu de kans om andere senioren te ontmoeten en lekker actief bezig te zijn. Onder het genot van een bakje koffie of thee gaat de beweegcoach met u in gesprek om te kijken welke activiteit er bij u past.

Beweegpunt Centrum

Mandy Buijs de beweegcoach van SSNB is elke week druk in de weer met de Roosendaalse senioren. Elke dinsdagochtend om 10.00uur komen de senioren voor een half uurtje beweging naar de coffeecorner de huiskamer in het centrum. “Vorige week deden we een vorm van mastermind door het park en de week daarvoor stond er badminton op het programma”. Alle activiteiten worden zo aangepast dat de hele groep mee kan met het niveau en naderhand drinken we een lekkere bak koffieā€¯. Aldus Mandy.

Beweegpunt Kroeven

In de kroeven heeft SSNB nog een beweegpunt opgezet. Hier sluit het Zorgelooshuys ook wekelijks bij aan voor de diverse activiteiten die er te doen zijn met de beweegcoach. De activiteiten vinden hier elke dinsdagmiddag om 14:00uur plaats in wijkhuis de wieken.

Beweegpunten in heel Roosendaal

SSNB zet zich in Roosendaal al jaren in voor de senioren en is dit daarom ook in andere wijken van Roosendaal aan het uitzetten. Naast het beweegpunt in het centrum en de kroeven zijn er ook andere mogelijkheden om met de beweegcoach aan het werk te gaan.

  • Kalsdonk. Locatie: Wijkhuis Kalsdonk. Iedere woensdag om 11:15 uur.
  • Westrand: Locatie: Huis van de Westrand. Iedere donderdag om 10.00 uur.
  • Kroeven: Locatie: Wijkhuis de Wieken. Iedere dinsdag om 14:00 uur.
  • Centrum: Locatie: Coffeecorner de huiskamer. Iedere dinsdag om 10:00 uur.

“Bijna overal in Roosendaal zijn dus beweegpunten te vinden”. Zo spreekt Mandy. “De senioren moeten dus nu wel in beweging komen en langskomen! Al is het maar om een bak koffie of thee te drinken”. Heeft u vragen en bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt u ook altijd mailen naar [email protected]. Of kijk op de website voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen