Webshop GGDReisvaccinaties open

Foto: Pexels

De webshop van GGDReisvaccinaties is op dinsdag 5 december geopend. Een volgende stap in service voor de klanten van de GGD, die op reis gaan. In de webshop zijn, naast noodzakelijke producten voor een reis, ook producten te koop die de reis aangenamer maken. De webshop is te bereiken via de website van GGDReisvaccinaties.

De webshop is handig onderverdeeld in thema’s die voor een reis belangrijk zijn. Zo kun je bij het thema Muggen en Teken klamboes vinden, maar ook muggenwerende lotion en kleding. Behalve producten om een ongemak op reis, zoals diarree, te behandelen zijn er ook kant en klare EHBO-sets te koop. Via de webshop kun je producten kiezen van verschillende aanbieders. In december heeft de GGD een openingsaanbieding: 10% korting op een reisgids naar keuze. Een meevaller in de vaak toch al dure decembermaand.

In een reactie op de nieuwe webshop laat Budget Safari weten: “Voordat je op reis gaat naar een verre bestemming is het altijd aan te raden je te laten informeren over eventuele vaccinaties en malariapillen. Wat wij van Budget Safari altijd aanraden is om vooral even bij je zorgverzekering na te gaan op welke manier je dit vergoed krijgt. De ene verzekeraar stuurt je hiervoor naar een thuisvaccinatie website de ander juist naar de GGD. Iedere euro die je daarop bespaart kun je uitgeven tijdens een onvergetelijke reis.

Het is altijd aan te raden om je vaccinatiepaspoort te laten controleren, want iedere vaccinatie heeft een andere beschermingsduur. Ook kunnen de richtlijnen nog wel eens veranderen ten opzichte van een aantal jaar geleden. Er zijn zelfs enkele vaccinaties die niet gegeven worden en waarvan je alleen een stempel krijgt.

De webshop van GGDReisvaccinaties is de volgende stap in hun service voor de klant. Eind 2012 ging de website GGDReisvaccinaties live. Om informatie ook op reis te kunnen nalezen lanceerde GGDReisvaccinaties in april 2016 de app GGDReistmee. Met de webshop kun je nu nog beter voorbereiden op je reis. 24/7 thuis op de bank. Op de webshop is het Thuiswinkelwaarborg van toepassing.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen