SDW kinderdagcentrum ‘Willemijntje’ bestaat 50 jaar en viert dit met een open dag!  

Foto:

SDW kinderdagcentrum Willemijntje in Roosendaal bestaat dit jaar 50 jaar! Dit vieren zij met (oud-)cliënten, (oud-)medewerkers én hun netwerk tijdens de Open Dag op zaterdag 25 juni 2022 van 12.00 – 17.00 uur.

De Open Dag is voor iedereen die het Willemijntje de afgelopen 50 jaar bezocht heeft: cliënten, ouders, medewerkers en netwerk. Ook alle ketenpartners die interesse hebben in de doelgroep die SDW binnen het Willemijntje ondersteunt, zijn van harte welkom. Op kinderdagcentrum (KDC) Het Willemijntje wordt ondersteuning en behandeling geboden aan kinderen vanaf circa twee jaar met ontwikkelingsvragen, een ontwikkelingsachterstand en/of een verstandelijke beperking met eventuele bijkomende (gedrags)problematiek.

Tijdens de Open Dag op 25 juni vinden er verschillende feestelijke activiteiten plaats en staat de deur open voor alle belangstellenden. Om14.00 uur vindt er een officieel moment plaats, voorgezeten door SDW bestuurder Ingrid van Huijkelom en wethouder Klaar Koenraad van de gemeente Roosendaal.

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Voorafgaand aan de Open Dag organiseert het Willemijntje een feestweek voor alle kinderen die nu op het kinderdagcentrum verblijven.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk dan op www.sdw.nl/willemijntje.

Over SDW 
SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Zij willen hun zelfstandigheid en talenten ontwikkelen en de vrijwilligers en professionals van SDW ondersteunen daarbij. Zodat deze kwetsbare burgers kunnen leven zoals zij willen en mee kunnen doen. Heeft u vragen over de ondersteuning van SDW, kijk dan eens op www.sdw.nl of neem contact op met SDW Startpunt: [email protected] of telefoon 088-259 3010.  

 

Reacties

Cookieinstellingen