Extra aandacht op Roosendaal Nieuws voor jouw bedrijf, afhaal- en/of bezorgdienst

Foto:

Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf juist in deze tijden extra vergroten? Hebben jullie een (nieuwe) afhaal- en/of bezorgservice? Dan is dit het moment om bij consumenten blijvend onder de aandacht te komen en te blijven.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Roosendaal Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem nu contact op met Chatura Prijs voor meer informatie. Je kunt hem bellen op telefoonnummer 06 – 3611 5348 of mail naar [email protected]

Dagelijks lokaal nieuws

Onderzoekers zien het bereik sinds de corona uitbraak van nieuwswebsites en met name lokale nieuwssites duidelijk toenemen. Online adverteren is helemaal van nu! Door thuisisolaties, annuleringen van grote evenementen en sluiting van de horeca is het online gedrag onder de bevolking enorm toe genomen. Roosendaal Nieuws biedt al jaren gratis iedere dag het actuele nieuws uit de gemeente. En dat wordt gewaardeerd! Onze Facebookpagina heeft ruim 7.000 volgers en zijn er vele inschrijvingen voor onze gratis digitale nieuwsbrief. En we blijven groeien! Ook zeer interessant voor adverteerders dus!

Reserveer daarom nu jouw advertentie of advertorial (lees de mogelijkheden)! Bel met Chatura op 06 – 3611 5348 of mail naar [email protected] voor de mogelijkheden op Roosendaal Nieuws (en andere gemeentes).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden