Deze week in de spotlight: Lieve kater Morris

Morris is een gecastreerde kater, vermoedelijk geboren rond 2009 of misschien zelfs nog wat eerder. Zijn bazinnetje is recent jammer genoeg overleden en meer dan dat weten we helaas ook niet.

Zo heeft Morris geen staart meer, maar helaas kunnen we niet vertellen waardoor dat gekomen is. Samen met nog 5 andere katten is hij uit huis gevangen, omdat ze voor de familie/buitenstaanders steeds wegkropen. Aan eten en aandacht hebben ze geen gebrek gehad, maar dat werd grotendeels door hun bazinnetje gegeven en een tikkeltje eenkennig kun je ze dan ook wel noemen. Maar u kunt zich ook voorstellen dat er ineens een hele hoop op ze afkomt…

Morris is een heel lieve kat, maar erg verlegen en misschien zelfs wel wat onzeker te noemen. Hij is erg onder de indruk van de gebeurtenissen de laatste weken en trekt zich dan ook het liefst terug op een voor hem veilig plek, in het huisje van de krabpaal. Morris loopt overigens niet voor je weg, maar hij heeft nu in ieder geval ook nog niet het vertrouwen om zelf naar je toe te komen.

We proberen hem gerust te stellen, laten Morris zelf zijn tempo bepalen en zien ‘m al wat vaker buiten zijn verstopplekje. Beetje bij beetje lijkt hij door te krijgen dat de bedoelingen goed zijn, maar u moet er rekening mee houden dat dit na een hopelijk laatste verhuizing weer een kleine ’terugval’ zal hebben.

Lieve Morris is stiekem gewoon een lieve en aanhankelijke kater en met de juiste aandacht is het een kwestie van tijd voordat hij zich veilig en vertrouwd door uw huis zal bewegen. Morris kan dus prima overweg met soortgenootjes, maar of hij ook omgang met honden gewend is, is helaas niet bekend. Wij denken dat dit, zeker in het begin, wellicht wat veel van het goede zal zijn. Een rustige omgeving, met voldoende aandacht en vooral veel liefde zal Morris helpen weer een stukje rust te vinden. Wij denken dat dit ook op een appartement zal kunnen zijn, mits met een goed afgezet balkon, zodat hij toch eens een frisse neus kan halen.

Heeft u een fijn en rustig thuis voor deze lieve kater en bent u bereid een beetje te investeren in zijn vertrouwen? Dan nodigt Morris u van harte uit voor een ontmoeting!

Omdat Morris al wat ouder is, mag hij voor een aangepast tarief geadopteerd worden. Voor meer informatie, vragen wij u telefonisch contact op te nemen.

Meer informatie over kater Morris via deze link

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen