Asielkater Noire zoekt nieuwe baasje

Foto: Dierenopvang Arduin

Noire is een gecastreerde kater, die gevonden is. Hij is waarschijnlijk geboren in 2005.

Noire is een lieve en rustige kat die graag zijn gemak houdt. Het liefst zit hij heel de dag lekker buiten te genieten van het mooie weer.  Op een appartement wonen is dan ook niks voor hem. Hij is geen echte schootkat, maar komt wel graag naar je toe om aangehaald te worden.

Het is niet bekend of hij bij honden en kleine kinderen kan. Aan andere katten heeft hij een hekel en hij jaagt ze dan ook allemaal weg. Ideaal voor als je last hebt van de katten van de buren, die komen dan niet meer in de tuin waar Noire is. Tegen mensen is Noire wel heel erg vriendelijk.

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot. Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen