Lief konijn zoekt een baasje

Foto: Dierenopvang Arduin

Hallo, ik ben Vlekje, een ram. Ik liep buiten te zwerven en ben toen naar Arduin gebracht. Daar ben ik wel blij mee hoor, al die kou buiten en zelf op zoek naar eten. Bij de opvang is het lekker droog en krijg ik op tijd een schoon hok, lekkere brokjes en verse groenten. Mmmm smullen maar zeg ik.

Ze vinden mij hier lief en komen dan ook regelmatig met me kroelen. Maar ik vind het toch leuk om een eigen baasje te hebben. Ik ben erg lief en speel ook graag met balletjes. Oh ja en de naam Vlekje hebben ze mij hier gegeven, maar ik luister naar iedere leuke naam die je mij wil geven hoor. Dus tot snel.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen