Lastige kinderen omdenkshow in De Kring

Foto: Omdenken theatershow

Na een zeer succesvol eerste seizoen komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken in het seizoen 2016 – 2017 terug met de ‘Lastige kinderen? Op 5 april 2017 staat deze voorstelling geprogrammeerd in Schouwburg De Kring in Roosendaal.

Kinderen? Stop met ze op te voeden. Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou-moeten-zijn. Van een probleem een ramp maken. Eén van de grootste tragedies in het leven is om de perfecte ouder te willen zijn. Denk het om. Maak van het probleem een mogelijkheid. Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Van een gebrek een talent maken. In de woorden van Berthold Gunster: lastig gedrag is niets anders dan ruwe energie, ongestold verlangen; een behoefte die zich op een stuntelige manier uitdrukt.

Kinderen grootbrengen slingert ons heen en weer tussen uitersten. Kinderen zijn een bron van irritatie, frustratie en soms zelfs wanhoop; tegelijkertijd zijn ze een onuitputtelijke bron van liefde, plezier en avontuur. Zoals bij alle programma’s van Omdenken is de voorstelling een mix van theater, lezing en cabaret. Heb jij even geluk’ Omdenkshow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller.

Meer informatie over de voorstelling

Ouders én kinderen zijn welkom, maar ook grootouders, onderwijzers, akela’s, jeugdleiders, voetbaltrainers, badmeesters, mentoren, oppassers, gezinsvoogden, pleegouders, kinderrechters, peuterleiders en iedereen die zin heeft in een verfrissende avond, om over na te denken maar vooral ook om te lachen.

Pas op! Voor wie dit programma heeft meegemaakt, zal opvoeden nooit meer zijn als vroeger. Welkom in de explosieve wereld van de opvoeding!

Kans maken op 2 x 2 tickets? Laat weten wat jouw opvoedtip onder de Facebookpost van 29 maart. Winnaars krijgen komend weekend bericht. Het mag met een knipoog, doordrachte of omdenk opvoedtip zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen