Kater Garfield zoekt een baasje

Foto: Arduin

Garfield is een kater die gevonden is. Hij is inmiddels gecastreerd en is waarschijnlijk in 2011 geboren. Garfield is een rustige, wat onzekere kater die even moet wennen aan zijn omgeving.

Van andere katten is hij wat bang en we denken dat hij niet met honden en kleine kinderen overweg kan. Garfield is graag buiten, hij ligt dan ook meestal buiten van de zon te genieten. Een appartement is dan ook niet geschikt voor hem. Hij is ook een echte jager en vangt dan ook graag muizen. Garfield willen we graag alleen in een rustige omgeving plaatsen. Het liefst waar hij alleen kan wonen en lekker veel buiten kan zijn. Hij is dan wat meer op zijn gemak en komt dan ook sneller naar je toe om aangehaald te worden. Want stiekem vindt hij het heerlijk om aangehaald te worden. Met wat geduld en wat lekkers kan je veel bereiken bij Garfield. Hij is een ontzettende snoeperd.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen