Lustrumviering Roosendaalse jongerenraad

Foto: redactie

De Roosendaalse jongerenraad viert dit jaar haar 5-jarig bestaan. Speciaal daarvoor zijn er in het weekend van vrijdag 29 en zaterdag 30 september twee activiteiten georganiseerd om Roosendalers de gelegenheid te geven om dit lustrum mee te vieren.

Op vrijdag 29 september trappen we het feestweekend af en vindt er vanaf half 9 ’s avonds een  muziekevenement plaats in De Moriaan. Daar betreden de leukste jonge, lokale talenten het
podium! Verwacht allerlei stijlen: van akoestische pop tot soul en meer. Een definitief programma volgt deze week nog via het Facebookevenement: Acoustic Night @De Moriaan.

Op zaterdag 30 september volgt er een kroegentocht langs de leukste Roosendaalse kroegen, maar dan in ‘Glow In The Dark’-stijl! Het is daarbij verplicht om zoveel mogelijk in het wit gekleed te komen.

Iedereen is welkom om aan te sluiten bij (een van de twee) activiteiten. Deelname is gratis; consumpties zijn voor eigen rekening. Via de Facebookpagina JONG Roosendaal kan men zich op
aanwezig zetten bij de activiteiten.

De laatste vijf jaar heeft de Jongerenraad veel teweeg gebracht in de gemeente Roosendaal. Van haar adviezen met betrekking tot Jeugdzorg, het drugsbeleid en wonen, tot aan de implementatie van het verlengen van de horeca-openingstijden, meedenken over Citymarketing en het organiseren van het eerste Roosendaalse Bevrijdingsfestival. Voorzitter Menno Nefs (19) vertelt trots: “Het is fijn om te zien dat er zo’n grote club jongeren is, die in hun vrije tijd willen meedenken over het reilen en zeilen in Roosendaal. Ieder lid van de jongerenraad zit er vanuit zijn of haar eigen achtergrond en interesses, waardoor er waardevolle discussies tijdens de vergaderingen ontstaan.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen