Silly is het asieldier van de week

Foto: Arduin

Silly is een gecastreerde kater die geboren is op 6-07-2008. Hij is bij ons gekomen omdat het baasje vanwege haar gezondheid niet meer voor de kat kan zorgen.  Silly is een  lieve en rustige kater die even moet wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Hij is erg aanhankelijk en vindt het heerlijk om veel aandacht te krijgen. Silly speelt ook nog graag met muisjes en balletjes. Met honden heeft Silly geen ervaring, maar met andere katten en kinderen kan hij het goed vinden.  Maar het liefst woont Silly lekker rustig alleen in huis. Silly is binnen en buiten gewend. Hij is een echte lekkerbek en vindt het dan ook heerlijk om kattensnoep te krijgen.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot. Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen