Ook laatste winkel vertrekt uit De Biggelaar

Foto: Danny van den Aarsen

Na het recente vertrek van ToyChamp bleef alleen De Prijsstunter over in de kelder van winkelcentrum De Biggelaar. Ook deze winkel wil liever vandaag dan morgen haar deuren sluiten.

De drogisterij is over een verhuizing naar een ander pand in gesprek met eigenaar Willem Losecaat. Er staan in Roosendaal ook buiten dit winkelcentrum de nodige panden leeg.

Hoe nu verder?

Na het plaatsen van de ontluisterende foto’s op onze Facebookpagina van winkelcentrum de Biggelaar, werden diversen suggesties gedaan voor de invulling van het winkelcentrum en werden er kritische opmerkingen geplaatst.

  • Paul van de Casteel: “Zeer goede en mooie plek om daar de bioscoop in te huisvestigen. De bioscoop is jarenlang van te verhuizen. Parkeergarage zit er aan vast, entree via Tongerloplein en/of Raadhuisstraat. Maakt avondje weg ook interessanter / leuker met de schouwburg, restaurants en cafés vlakbij en een nieuwe stadsring.”
  • Tom Danen: “We zullen moeten accepteren dat wij door ons huidige online koopgedrag zelf meehelpen aan de kaalslag in het winkelbestand. Het mooiste zou zijn: slopen en er een groter en groener Tongerlooplein+ van te maken.”
  • Martijn van Turnhout: “Is dit zonde? Zeker, maar laten we eens kijken naar de Roselaar. Dit winkelcentrum is echt goed opgeknapt en trekt veel bezoekers. Mag ook wel gezegd worden.”
  • Yvonne Vlendré: “Zet er weer een supermarkt in (een Lidl nu mét goede parkeergelegenheid) en trek het (huur) vel niet over de oren van de ondernemers.”

Bekijk alle reacties op onze Facebook (bericht 1)(bericht 2) | Volg ons ook op Twitter

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen