Little Italy Event in de Passage Roosendaal

Foto: De Passage Roosendaal

Van vrijdag 25 t/m zondag 27 mei kan men terecht bij de Passage voor de eerste editie van het Little Italy Event. Het complete winkelcentrum staat dan in het teken van Italië.

Er is onder meer een modeshow, Italiaanse markthal, moonlight shopping en entertainment is er van alles te beleven voor jong en oud!

Little Italy Event

De Passage is de perfecte locatie om een sprankelend Italiaans festival te organiseren! Het winkelcentrum is compleet in Venetiaanse stijl ingericht en er draait zelfs continu Italiaanse muziek. In aanloop van het Little Italy event verschijnen er pop-up stores van diverse Italiaanse merken en leveranciers. Zo zal één van de winkelruimtes tijdens het Little Italy Event worden gevuld met auto’s door FIAT dealer Arnold de Rijk. FIAT is natuurlijk een Italiaans automerk bij uitstek! Maar ook andere lokale partijen als Winebizz en Il Fornaretto dragen hun Italiaanse steentje bij. Caffè Dono uit Roosendaal vult een ruimte met onder meer de heerlijke Only Cannoli en Dolci Baci koekjes. Zo wordt de Passage omgetoverd tot een échte Italiaanse markthal. Een weekend vol Italiaans eten, muziek, entertainment en fashion. Moonlight Shopping en Fashion Show

Natuurlijk organiseren de winkeliers in de Passage ook volop leuke activiteiten. Zo is er op vrijdagavond 25 mei Moonlight Shopping waarbij de winkels geopend zijn tot 22:00 uur. Dit wordt om 19:00 uur aangevuld door een modeshow van vijf kledingwinkels: Jeugdmode van Zeggeren, Gossip, Go!, Calucci en Ma Vie. Bezoekers van de modeshow krijgen bovendien een mooie goodiebag die gevuld wordt door de deelnemende winkels. Maar op is op: er is slechts plek voor 60 fashionista’s.

Bij Gossip kan men op vrijdagavond tevens terecht voor een gratis touch up door Cosmo Hairstyling en een ‘Earparty’ van My Jewellery. Tijdens de Earparty kunnen klanten gratis gaatjes in hun oren laten schieten bij
aankoop van een setje oorbellen van My Jewellery. Verder kunnen kinderen het gehele weekend spijkerbroekhangen (en deze winnen) in Vingino Jeans bij Jeugdmode van Zeggeren en Kaashuis Roosendaal verzorgt heerlijke Italiaanse proeverijen in het prachtige Italiaanse koffiehuis in de Passage, dat speciaal voor deze gelegenheid wordt geopend. Ook zijn er Italiaanse kook- en reisboeken verkrijgbaar bij het Verboden Rijk en zijn er Italië reizen te boeken bij TravelXL. Verder zal er volop entertainment voor de kinderen aanwezig zijn, zoals Venetiaanse masker schminken.

  • Het meest actuele programma van het Little Italy Event is te vinden op de website van de Passage.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen