Stichting Groenhuysen viert zilveren bestaan

Stichting Groenhuysen viert op bijzondere wijze haar 25 jarig bestaan. De bezoekers van het Zorgeloos Huys waren evenals bewoners van andere huizen uitgenodigd voor een feestelijke middag.

Dit keer werd door het Nationaal Ouderenfonds het Circus Alexander aangeboden. Een circus zonder wilde dieren maar een luchtig vertier geleid door een leuke clown die ook nog meester was in de magie. Het team van het circus bestond maar uit 5personen maar wisten toch een groot uur durende show te brengen. Eerder dit jaar was er een rondvaart voor de cliënten van de thuiszorg in het Biesbosch geweest evenals een groot festijn voor de medewerkers met een hapje en en drankje. Het hele jaar door zullen er verschillende festiviteiten plaatsvinden.

Special voor de bewoners organiseren ze een bijzondere jubileumactiviteit: een optreden van Opera Familia! Dit zingende gezin maakte in 2011 hun tv debuut in Hollands's got Talent. In de voorstelling “Een rondje Vrijthof” verbinden Carla, Belinda en Paul van Opera Familia op feestelijke wijze de Weense wals met hoogtepunten uit wereldberoemde opera’s, operettes en musicals. Alle medewerkers, bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers worden door de stichting dit jaar in het zonnetje gezet. Meer festiviteiten zullen later nog bekend gemaakt worden.

Gefeliciteerd Stichting Groenhuysen met een voortvarend beleid is er een groei gemaakt met verschillende huizen in heel West-Brabant waar de ouderen een warm plaatsje weten.
Meer informatie is te vinden op de website van www.groenhuysen.nl/25-jaar

Tekst en beeld door Ad Verbiest

Reacties

gallery
55218
Stichting Groenhuysen viert op bijzondere wijze haar 25 jarig bestaan. De bezoekers van het Zorgeloos
https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/55218/stichting-groenhuysen-viert-zilveren-bestaan/
2018-06-09T01:27:36+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/06/09012417/IMG_9978-2.jpg
nieuws