30-jarige man woont 2,5 maand onder de grond in Roosendaal

Foto: Anne-Marie Zijlstra

Een 30-jarige Roosendaler woont 2,5 maand onder de grond in Roosendaal, nadat hij door een relatiebreuk op straat is komen te staan.

De man kon geen woning krijgen, doordat de schuldhulpverlening niet op gang kwam. Hij koos daarom noodgedwongen om onder de grond in de bossen van Roosendaal te verblijven. De man in kwestie verbleef onder zulke slechte omstandigheden, dat dit niet meer zo langer door kon en zocht zelf naar hulp en kwam bij de stichting We All Care 4 You terecht. Hierna kreeg hij hulp aangeboden door de voorzitter Anne-Marie Zijlstra. Zij vond binnen 24 uur een woning voor de man. Met de man in kwestie gaat het naar omstandigheden redelijk goed.

Anne-Marie Zijlstra: “Er zijn nog vele andere gezinnen die zo moeten leven op straat. Personen die bijvoorbeeld in auto’s moeten overnachten en ook zien we dat er zelfs de kinderen moeten overnachten onder onhebbelijke omstandigheden. Daardoor worden ook de kinderen van de dakloze burgers door jeugdzorg in bescherming genomen, wat natuurlijk voor emotionele schade bezorgd, zowel bij de kinderen als bij de volwassenen.”

  • Wil je meer weten over deze stichting, bekijk dan hun website: Www.swac4y.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen