Pedro zoekt een baasje

Foto: Dierenopvang Arduin

Pedro is een gecastreerde kater, geboren in 2013. Pedro is een lieve, vriendelijke en rustige kat. Hij is een beetje afwachtend maar wanneer hij gewend is aan zijn omgeving, komt hij wel zelf naar je toe om aangehaald te worden.

Het liefst ligt Pedro lekker op z’n gemak op een rustig plekje in huis.  Hij is dan ook liever lui dan dat hij ergens moe van moet worden.  Pedro is dan ook geen kat die lekker gaat spelen met balletjes of muisjes. Met andere katten kan Pedro niet zo goed overweg, met honden en kleine kinderen heeft hij echter geen ervaring. Pedro vindt het wel fijn om af en toe een frisse neus buiten te gaan halen.

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot. Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen