Achtste groepers nemen afscheid van “De Rietgoor”

Groep 8 van de Tolbergse school “De Rietgoor” neemt op spectaculaire wijze afscheid van elkaar door een fantastisch samenspel. De kinderen speelde een toneelstuk in het theatergedeelte van de Bergspil met als naam Torenhoog.

Torenhoog speelt zich af op de hoogste toren van de wereld gebouwd door Mark Suikerberg en draagt de naam “Dreamtower.” Verscheidene beroemde gasten worden door Mark op de toren ontvangen. Wanneer de eigenlijke opening gaat plaatsvinden blijkt dat de lift niet meer werkt. Iedereen probeert wat, maar niets lukt. Afgesloten van de buitenwereld wordt er de nacht doorgebracht en enkele ongure types worden gepakt waar onder de concurrent van Mark Phil States. Om de lift weer aan de praat te krijgen moet iedereen samenwerken wat uiteindelijk lukt. Zelfs de twee concurrenten weten nu wat samenwerking is.

Kortom een prachtig stuk gespeelt door kinderen op een zeer leuke en kwalitatieve mooie wijze met een prachtige boodschap “Samenwerking loont”. Een lang geklap van ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en kennissen bevestigde dit. Op naar het voortgezet onderwijs enne…… neem die boodschap mee.

Tekst en beeld door Ad Verbiest

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen