Leuke zomeractiviteiten bij De Brink

Foto: Groenhuysen

Voor het zevende jaar organiseert centrum voor Wonen & Zorg De Brink tijdens de bouwvakantie aantrekkelijke activiteiten voor senioren in Roosendaal. Vanaf maandag 23 juli tot en met vrijdag 10 augustus kunnen zij een keuze maken uit maar liefst zeven verschillende activiteiten.

U kunt alleen deelnemen als u dit vooraf kenbaar heeft gemaakt door het invullen en afgeven van het inschrijvingsformulier.

Wijkgericht

De Brink staat bekend om haar uitgebreide aanbod aan activiteiten voor zowel haar bewoners als voor alle andere ouderen in Roosendaal. Senioren boven de 55 jaar zijn altijd welkom bij de activiteiten die dagelijks worden aangeboden. In de zomer wordt er, naast de activiteiten van het Verenigingsleven, door de Zomerschool nog een extra programma voor deze doelgroep samengesteld.

Veelzijdig programma

Ook dit jaar is er voor iedereen wat bij, van creatieve activiteiten als bloemschikken en knutselen tot deelname aan educatieve en sportieve uitstapjes. Zo kan men een bezoek brengen aan de parkachtige tuin van Wim en Ella Scheepers aan de Vlietweg. De volwassen tuin is maar liefst 8500m2 groot en onder architectuur aangelegd. In de workshop “Leer mediteren en ontdek het geluk in jezelf” maakt men kennis met de mogelijkheden hoe men in deze opgejaagde tijd rust kan vinden en energie kan genereren. Ook het gebruik van kruiden als geneesmiddel kunnen heil bieden in ons alle daags druk bestaan. In deze workshop gaat men kijken naar de meest voorkomende kruiden in onze eigen omgeving en wat zij kunnen betekenen voor de gezondheid. Natuurliefhebbers kunnen onder leiding van een natuurgids een wandeling maken op Landgoed Visdonk. Verder versiert u in de workshop ‘Een persoonlijke spiegel’ de brede houten lijst van een Malma spiegel met schilderen van motieven en beplakken met allerlei materialen. Traditiegetrouw wordt de Zomerschool afgesloten met
gezellig en lekker samen kokkerellen.

Informatie

In het informatieboekje over de Senioren Zomerschool vindt u aanvullende informatie, bijvoorbeeld over de verzamelplaats. Dit boekje met inschrijfformulier is vanaf maandag 25 juni op te halen in de centrale hal van centrum voor Wonen & Zorg De Brink, Melis Stokelaan 5, 4707 HP in Roosendaal. In hal staat een witte lessenaar waar de boekjes inliggen. Voor informatie kan u terecht bij Janneke de Kroon via 088 – 55 735 08 of [email protected] . Inschrijven kan tot maandag 16 juli 2018.

Reacties

article
55897
Volop leuke zomeractiviteiten bij De Brink
Voor het zevende jaar organiseert centrum voor Wonen & Zorg De Brink tijdens de bouwvakantie aantrekkelijke
https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/55897/leuke-zomeractiviteiten-brink/
2018-07-06T12:27:53+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/07/06122727/Zomerschool.jpg
nieuws