Jack Russel zoekt een nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Arduin

Rocky is een Jack Russel, een reu geboren in 2005. Rocky is een lief en vriendelijk hondje. Hij is aanhankelijk en komt dan ook graag naar het baasje toe om te kroelen. Rocky zocht dan ook altijd het gezelschap van zijn baasje op, met zijn bazinnetje had hij een mindere klik.

Hij is vrolijk en vriendelijk naar mensen toe, zelfs kleine kinderen vindt Rocky lief. Honden en katten vindt Rocky echter niet leuk. Alleen zijn is ook geen probleem voor hem, al is hij liever in gezelschap van mensen. Ondanks zijn leeftijd is Rocky nog erg actief en gaat hij nog graag mee om te wandelen met zijn baasje.

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot. Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Vroenhoutseweg 374703 SH Roosendaal
Telnr: 0167-532627
Email: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen