Kindervakantiewerk Roosendaal van start gegaan

Foto: Conny van Caam
Kindervakantiewerk Roosendaal is een stichting die zich sinds 1960 inzet voor kinderen in de gemeente Roosendaal. Dit jaar van maandag 30 juli tot en met vrijdag 10 augustus.
De stichting wil deze kinderen graag een leuke dag bezorgen waarin zij zich kunnen amuseren met diverse knutselwerken. Zoals bijvoorbeeld figuurzagen, zandschilderen, houtbranden, kleurplaten inkleuren, verven, kralen strijken en nog veel meer.

Programma 2018

Maandag 30 juli : Opening + Dansen
Dinsdag 31 juli : Waterattractie
Woensdag 1 augustus : Speeltuin Vrouwenhof
Donderdag 2 augustus : Zwemmen + Huifkartocht
Vrijdag 3 augustus : Spellen middag vanuit attractieverhuur

Maandag 6 augustus : Lasergamen
Dinsdag 7 augustus : Dag naar het bos
Woensdag 8 augustus : Speeltuin Vrouwenhof + Openluchttheater Vrouwenhof
Donderdag 9 augustus : KVW de Musical (Ouders zijn allemaal welkom!)
Vrijdag 10 augustus : Busreis Toverland

Buiten de knutselactiviteiten binnen streeft de stichting ernaar om ook diverse extra activiteiten te organiseren zoals bijvoorbeeld springkussen, sport en spel middag, roofvogeldemonstratie, bezoek aan de speeltuin, dansworkshops en nog veel meer. De meeste hiervan zitten bij de toegangsprijs inbegrepen.
Al deze activiteiten organiseren wij elk jaar in de zomervakantie  10 dagen lang voor jongeren in de leeftijd van 5 t/m/13 jaar. Naast de zomervakantie zijn wij in 2015 ook gestart met het organiseren van extra activiteiten. Denk hierbij een aan halloweentocht, sinterklaas middag, kerstmarkt, paas middag, buitenspeeldagen en ga zo maar door.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen